Chef Delibon

Kookoskermalla täydennetty ruoka-annos

Delibon-kookostuoteperhe

Prescott työskentelee Delibon-brändin kanssa. Delibon-tuoteperheen tuotteet on kehitetty ammattikeittiön tarpeisiin.

Tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. Delibon-tuotemerkissä yhdistyy hyvä maku, laatu ja kannattavuus.

Tomi-1

Tomi Valkama

Business Unit Manager

Crème Brûlée - klassinen jälkiruoka

Tämä pakastettu Crème Brûlée tuo klassisen jälkiruoan herkullisen makumaailman helposti saataville. Perheyrityksen huolella valmistamaan tuotteeseen käytetään vain luonnollisia raaka-aineita, esimerkiksi vaniljan maku tähän tuotteeseen saadaan aidosta bourbon vaniljasta. Näin makukin on kuin juuri ravintolassa tehdyllä. Valmis tuote takaa tasaisen laadun jokaisella kerralla, mutta ”misaus” vaiheen pois jättäminen säästää vaivaa ja aikaa. Täyttöpakkausten ansiosta Crème Brûlée tuntuu loputtomalta tuotteelta, tarjoten lumoavia makunautintoja asiakkaille yhä uudelleen.  

Kaksi erilaista versiota

Delibon Crème Brûlée terracotta vuoassa

24x125g | ø 115 mm
 – Aloituspakkaus, jossa tarjoiluastia mukana
 – Sulata, lisää sokeri ja kuorruta

Delibon Crème Brûlée alumiinivuoassa

12x125g | ø 109 mm
 – Täyttöpakkaus -> sopii 12cm posliinivuokaan
 – Sulata, lisää sokeri ja kuorruta
Untitled-3

Aito ja luonnollinen maku


– Ei lisäaineita 

– Tasalaatuinen tuote

– Helppo ja nopea käyttää

– Ei hävikkiä ja tuote aina saatavilla ruokalistalla

– Aidot raaka-aineet:

-> KERMA (KERMA, MAITO proteiini), MUNANKELTUAINEN, sokeri, vaniljasokeri (sokeri,    vaniljauute), vaniljan siemenet.

Treditsiozny French dessert. Homemade cream caramel with nuts and berries, mint. Dark background

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä Tomiin ja tarjoa asiakkaillesi lumoavia makuelämyksiä vaivattomasti. 

Tomi Valkama

Business Unit Director
Food Service