Työpaikat

 

Ostoasiantuntija

Työssäsi vastaat ensisijaisesti hankintasuunnittelusta ja ostoprosessin sujuvasta kulusta. Tehtäviisi kuuluvat myös ostoehtojen neuvottelu ja ylläpito, toimittajatietojen ylläpito, hankintahinnoittelu sekä muiden oston ja hankinnan kokonaisuuksien hallinta. Teet tiivistä yhteistyötä muun ostotiimin kanssa.

Kiinnostuitko?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Sinulla on aiempaa kokemusta hankintatehtävien itsenäisestä hoitamisesta sekä ymmärrystä kaupanalan toiminnasta. Aiempi kokemus elintarvikealalta on ehdottomasti eduksi. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen luontainen neuvottelija, joka viihtyy muuttuvassa ja ajoittain hektisessä työympäristössä. Olet työssäsi innokas kehittämään ja kehittymään.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavan maahantuonti- ja markkinointiyhtiön parissa osana innokasta ja osaavaa tiimiä.

Työsuhde on vakituinen ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen timo.soini@prescott.fi. Kerrothan meille miksi juuri Sinä olet etsimämme osaaja?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Soini (timo.soini@prescott.fi, p. 020 734 1202).

 Avainasiakas- ja brändipäällikkö

Tehtävänäsi on vastata elintarvikkeiden elinkaaresta valmistajalta avainasiakkuuksien kautta aina kauppaan tai ravintolaan asti. Etsit uusia trendejä, tuotteita ja edustettavia brändejä sekä vastaat niiden kehityksestä Suomen markkinassa yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa. Varmistat, että meidän salkussamme on tulevaisuuden suurimmat brändit ja että asiakkaillamme on parhaat tuotteet valikoimissaan. Keskityt erityisesti food service -kategorian myyntiin ja kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Sinulla on jo kokemusta avainasiakkuuksien hoitamisesta ja food service -kentässä toimimisesta. Myös vähittäiskaupan rakenteet ja toimintamallit ovat sinulle tuttuja.

Olet intohimoisesti kiinnostunut ruoasta ja trendeistä. Olet innokas ja vastuullinen tekijä, joka toimii itsenäisesti aktiivisena osana tiimiämme. Asiakkuutesi löytyvät sekä vähittäiskaupasta että food service -puolelta. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja tilaisuuden toteuttaa itseäsi kasvavan maahantuonti- ja markkinointiyhtiön osana.

Työtehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen timo.soini@prescott.fi 31.8.2019 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Soini timo.soini@prescott.fi, p. 020 734 1202.