Mahtavat brändit – upeat tuotteet!

Mieleenpainuvia makuja ja huikeita elämyksiä. Tarjoamme laajan kattauksen brändituotteita, mihin on helppo ihastua. Prescott on vahva toimija useissa eri elintarviketuoteryhmissä. Tunnemme suomalaisen kuluttajan ostokäyttäytymisen ja paikalliset kulutustottumukset hyvin.

Tuoteportfolion hallinta
Teemme tuotteiden positiointia varten markkinakartoituksia, kilpailija-analyysejä ja hintatutkimuksia. Seuraamme myös aktiivisesti markkinoiden trendejä, ja etsimme uutuuksia ja brändejä, jotka vastaavat kuluttajien ja kaupan tarpeiseen. Tuotteiden myyntiä ja houkuttelevuutta seuraamme muun muassa asiakkaiden ulosmyyntidatan perusteella. Valikoimassamme on sekä tunnettuja kansainvälisiä brändejä että paikallisia, private label -brändättyjä tuotteita. Vahvuuksiamme valikoimamme hallinnassa ovat markkinan ja sen mahdollisuuksien tunteminen ja tunnistaminen sekä ketteryys ja asiakas- ja kuluttajalähtöinen toimintatapa. 


Brändit esittelyssä

Baileys suklaat
Baileys Chocolates- suklaa vie makunautintosi aivan uudelle tasolle. Baileys Original Cream- kermaliköörin maku yhdistettynä vastustamattomaan suklaaseen luovat yhdessä täydellisen makuyhdistelmän ja vievät nautinnon uudelle tasolle. Tämä laadukas, hemmotteleva ja täyteläinen tuotesarja sopii hyvin vaativaan aikuiseen makuun. Baileys Chocolates- valikoimastamme löydät tuotteet niin omaan herkutteluhetkeesi kuin jaettavaksi yhteisiin juhliin.

Coppolan säilykkeet
Coppolan satokausisäilykkeet pakataan aina 24h sisällä poimimisesta. Tomaattisäilykkeissä ei ole lisättyä suolaa ja raaka-aineina käytetään vain tuoreita, mehukkaita ja kypsiä Etelä-Italian auringon alla kasvaneita tomaatteja. Coppolan valikoimassa tomaatti- ja papulajikkeita löytyy eri tarpeisiin – valitse sopivin aina ruokalajin mukaan. Coppolan tuotteet ovat hyvä ja monipuolinen perusta terveelliselle Välimeren ruokavaliolle.

Pocky keksitikut
Hauskat, herkullisella suklaakuorrutteella päällystetyt Pocky-tikut sopivat juhliin, illanistujaisiin, koristeluun tai vaikka lapsille herkkupäivään. Suklaakuorrute on vain osassa tikkua, jolloin sormet pysyvät puhtaina syödessä. Pocky on maailmalta tuttu – erityisesti nuorten suosikki. Makuina maitosuklaa ja makea mansikka.

Prix suklaalusikat
Prix suklaalusikoilla valmistat elämyksellisen ja herkullisen kaakaojuoman. Sulata vain suklaalusikka kuumaan maitoon. Sopii herkutteluhetkiin tai vaikka pieneksi lahjakasi tai tuliaiseksi. Makuina maitosuklaa sydänkoristeella tai vadelma & panna cotta. Sesonkeina valikoimassa myös suloisia figuurilusikoita.

Rummon pastat ja kastikkeet
Life is too short to eat bad pasta! Italialaisen Rummon ensiluokkainen pasta valmistetaan parhaasta durumvehnästä patentoidulla pronssimuoteilla ja hitaalla valmistusmenetelmällä perinteitä vaalien. Valmistusmenetelmä takaa sen, että maku ja ravintoarvot säilyvät pastassa erinomaisina. Rummo on ensimmäinen keitto-ominaisuuksiltaan sertifioitu pasta. Se on aina tasalaatuista – aina al dente, sopivasti napakkaa pienellä puruvastuksella. Rummon laatu; maku, rakenne ja väri, säilyy myös uudelleenlämmityksessä ja kylmäsäilytyksessä. Rummo on myös huippukokkien valinta. Rummon pastalla on arvostetun italialaisen kokkiyhdistyksen, Federazione Italiana Cuochin, hyväksyntä ja sinetin käyttöoikeus – ainoana pastana maailmassa.
Ja täydellisen pastan kruunaat tietenkin Rummon aromikkailla pasta- tai pestokastikkeilla.

Trolli hedelmämakeiset
Trolli hedelmämakeiset tuovat hauskuuden mukanaan. Korkealaatuiset ja herkulliset hedelmäviinikumimakeiset värikkäissä pakkauksissa ovat taattua Trolli- laatua. Yksityiskohtaiset, innovatiiviset ja leikkisät makeiset tuovat iloa jokaiseen hetkeen, niin arkeen kuin juhlaan. Valikoimastamme löytyy niin kirpeitä kuin makeita vaihtoehtoja, sekä tietysti myös Trollin 3D- makeiset, jotka tuovat varmasti hymyn huulille ja pieni leikkiminen näillä sallittakoon! Makeisissa on luontaiset värit ja aromit. Tuoteportfoliostamme löytyy laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.