Tarina

Prescottin tarina

Prescott on vuonna 2005 perustettu elintarvikkeiden ja makeisten maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisille herkullisia ja mieleenpainuvia makuelämyksiä innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteidemme kautta. Tuotteitamme myydään läpi Suomen vähittäiskaupoissa, keskusliikkeissä ja tukkureilla.

Tuotevalikoimastamme löytyy mm. makeisia, pastaa, risottoa, tomaatti- ja palkokasvisäilykkeitä ja ateriakastikkeita. Lisäksi meillä on kattava valikoima erilaisia sesonkituotteita mm. pääsiäiseen, halloweeniin ja jouluun. Edustamme korkealaatuisia ja tunnettuja kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Coppola, Rummo, Rice Up!, Sorini, Orgran, Baileys-suklaa, Cachet, Belfine, Heidel, Leone, BIP, Brain Blasterz, de Bron, Trolli ja Sarotti.

 

Vienti

Suomalaisten keskusliike-, tukku, ja vähittäiskauppa-asiakkaidemme ohella palvelemme vientiasiakkaita Pohjoismaissa ja Baltian alueella.
Laadukkaat tuotteet ja erinomaiset suhteet tavarantoimittajiimme mahdollistavat viennin lisäkasvuun panostamisen valituilla markkina-alueilla lähitulevaisuudessa.

Ota yhteyttä vientiin liittyen:

Timo Soini
puh. 020 7341 202
email: timo.soini (at) prescott.fi

Asiakaslupauksemme

1. Laadukkaat tuotteet
Valitsemme päämiehemme tarkasti ja varmistamme, että tuotteet ovat aina huippulaatuisia.

2. Uutta ja yllätyksellistä
Haluamme yllättää asiakkaamme ja tuomme markkinoille jatkuvasti herkullisia ja jännittäviä uutuuksia.

3. Nopeat toimitukset
Toimitamme tilaukset asiakkaalle nopeasti ja varmasti tehokkaasta logistiikkakeskuksestamme.