Tuotteita eri sesonkeihin

Valikoimastamme löydät maistuvimmat, innovatiiviset sekä ainutlaatuiset sesonkimakeiset jokaiseen juhlahetkeen, niin suuren kuin pieneen. Tuoteportfoliomme kattaa kaikki suurimmat juhlakaudet, kuten ystävänpäivän, pääsiäisen, halloweenin ja joulun.

Tavoitteenamme on tuoda suomalaisten juhlapöytiin ja yhteisiin hetkiin myös makuja maailmalta, tarjota mielenkiintoisia tuoteuutuuksia sekä kokonaisuuden kruunaa innovatiiviset, kauniit sekä yksityiskohtaiset pakkaukset. Osa tuoteportfoliomme perustaa on tarjota ajankohtaisimpia tuotteita kuluttajille, huomioiden vallitsevat sekä tulevat trendisuuntaukset niin meiltä kuin maailmalta. Valikoimastamme löydät myös Premium- tuotteita, jotka valmistetaan käsityönä, vain laadukkaita raaka-aineita käyttäen.

Tuotteemme ovat laadukkaita ja päämiehemme eli valmistajayritykset ovat luotettavia ja pidämme koko tuotantoprosessin mahdollisimman läpinäkyvänä. Vastuullisuus on osa yrityksemme strategiaa, joten suurimmassa osassa suklaatuotteitamme käytämme vain vastuullisesti viljeltyä kaakaota, etsimme mahdollisimman kestävän kuljetusketjun ja haluamme myös tulevaisuudessa omalta osaltamme vähentää pakkausjätettä käyttämällä kierrätettäviä materiaaleja aina mahdollisuuksien mukaan.

Valikoimastamme löydät myös kattavan lisenssimakeisvalikoiman aina ajankohtaisimmilla ja suosituimmilla lasten lisensseillä, kuten Ryhmä Hau ja Pipsa Possu. Teetämme myös tunnettujen kansainvälisten lisenssien lisäksi Suomen markkinoille kohdennettuja lisenssituotteita ja hoidamme koko prosessin suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi. Lisenssituotteitamme näkyy sesongeissa niin joulukalentereiden kuin suklaamunien muodossa.