Sesonki

Sesonkituotteet

Valikoimistamme löytyy kattava tuotevalikoima sesonkeihin ja juhlapäiviin.

 

Kevään juhlapäivät, häät ja merkkipäivät

Kevään ja kesän juhliin saat meiltä laatusuklaat ystävälle, naistenpäivään ja äidille. Suussa sulavat suklaiset sydämet sopivat erinomaisesti myös hääjuhliin ja merkkipäivämuistamisiin.

Pääsiäinen

Pääsiäiseen tarjoamme yllätys- ja suklaamunien lisäksi monipuolisen valikoiman muita hauskoja sesonkiin sopivia makeisia pääsiäistikkareista lelumakeisiin. Lisenssituotteemme vaihtuvat vuosittain suosituimpien hahmojen mukaisesti – joukosta löytyy taatusti jokaiselle jotakin! Näyttävät display- ja lavatoteutukset tuovat esillepanoihin näköä ja kokoa!

 

Halloween

Syksyllä sesonkituotteisiimme kuuluvat mm. Halloweeniin sopivat karmivat karamellit. Halloweenin vietto onkin kasvava trendi – juhlijoiden määrä lisääntyy vuosi vuodelta myös Suomessa! Valikoima vaihtelee vuosittain.

 

Joulu

Jouluna valikoimastamme löytyvät niin perinteiset suklaakalenterit kuin yllätyksellisemmät, suositut lisenssikalenteritkin. Tarjontamme sisältää myös erityisen hyvän valikoiman erilaisia laatusuklaita Belgiasta, Italiasta ja Hollantista. Haluamme tuoda vaihtoehtoja perinteisten tuotteiden rinnalle – tuotteillamme erotutkin eduksesi! Valikoima vaihtelee vuosittain.