Orgran

 

 

 

Orgran – allergeenivapaat murot

Orgranin murovalikoimaan kuuluvat viisi erilaista muroa:

  • Marjainen, 77% täysjyvää sisältävä Riisi&Hirssimuro 300g
  • Ravitseva ja vatsaystävällinen Kvinoamuro 300g
  • Lapsille oma, 65% täysjyvää sisältävä herkullinen Kaakaomuro 300g
  • Sokeriton ksylitolilla makeutettu supermuro Acai&Kookos 200g
  • Sokeriton ksylitolilla makeutettu supermuro Matcha&Kookos 200g

Murot eivät sisällä EU:n määrittelemiä 14 yleisintä allergeenia. Murot soveltuvat mm. gluteenitonta-, maidotonta- tai FODMAP-ruokavaliota noudattaville sekä vegaaneille ja pähkinäallergisille. Sokeritonta ruokavaliota noudattavat on huomioitu ksylitolilla makeutetuilla supermuroilla. Murot ovatkin kätevä valinta niin aamu-, väli- kuin iltapalalle!

Orgran – allergeenivapaat keksit

Lastensynttärit tulossa ja erilaisia ruokavalioita riittää? Hauskat ja makoisat Orgranin lasten keksit sopivat kaikille! Vaniljanmakuiset selfie-keksit myydään 150 gramman pakkauksissa. Keksien veikeät selfie-kuviot houkuttelevat maistamaan, ja maku ihastuttaa taatusti pientä väkeä! Eläinten ystävien suosikkeja ovat rapsakat eläinkuvioidut suklaakeksit 175 gramman pakkauksessa. Keksit sopivat kaikkiin erityisruokavalioihin, joten voit huoletta tarjoilla niitä pienille vieraille!

 

Orgranin tattarinäkkileipä

Orgranin Tattarinäkkileipä vakuuttaa makunsa lisäksi erinomaisilla ravintoarvoillaan. Tuote soveltuu hyvin erilaisista vatsa- ja suolisto-oireista kärsiville vatsaystävällisyytensä ansiosta. Myös tattarinäkkileipä on allergeenivapaa, ja myydään 125 gramman pakkauksessa. Erilaisilla lisukkeilla näkkäristä voi tuunata juuri omaan makuunsa sopivan – ilman pelkoa erilaisista allergiaoireista!