Indiana Jerky

Jerky

Kuivalihalla tarkoitetaan yleensä raakalihaa, josta on poistettu rasva ja joka on sen jälkeen viipaloitu ja kuivattu. Indiana Jerky on ohueksi leikattua rasvatonta, marinoitua, kuivattua ja savustettua lihaa. Kuivatus kestää muutaman tunnin, jotta raaka-aineissa säilyy niin lihan luonnollinen maku kuin myös mehukkuus ja kimmoisuus.

Urheilijoille ja vannoutuneille retkeilijöille ei ole olemassa terveellisempää, nopeampaa ja ravitsevampaa välipalaa kuin pussillinen Indiana Jerkyä. Se on kevyt, tuntuvan rasvaton makupala, joka sisältää jopa 73 % proteiineja ja vain minimimäärän rasvaa. 100 grammaa kuivalihaa vastaa 300 grammaa raakaa lihaa ja siinä on tallella kaikki hyvät ravintoarvot. Pienikin pala sisältää siis perusteellisen paketin energiaa! Sen lisäksi pussi mahtuu aina taskuun.

Indiana Jerky-kuivaliha on gluteeniton, siinä ei ole lisättyjä glutamaatteja, siinä on matala sakkariditaso ja se sisältää Kuolleen meren suolaa. Liha säilyy pussissa vähintään 12 kuukautta valmistuspäivästä lukien alle 30°C:n lämpötilassa, mikä sopii mainiosti ääriolosuhteisiin – niin urheiluun, pitkille automatkoille kuin toimistoonkin.