Yhdessä onnistuu!

Prescottin nuorekkaassa tiimissä työskentelee parisen kymmentä oman alansa ammattilaista. Tiedostamme sitoutuneen henkilöstön merkityksen yrityksemme menestyksen ja kasvun takana ja haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta.

Prescottin ainutlaatuiset toimitilat sijaitsevat Lahden Hennalassa historiallisella varuskunta-alueella. Panostamme työpaikan viihtyisyyteen, ergonomiaan ja toimitilojen toiminnallisuuteen.
Liukuva työaika ja etätyömahdollisuus tuovat lisää joustoa työn ja arjen yhteensovittamiseen ja tukevat yksilöllisesti parhaan työtavan löytämistä.

Prescottin henkilöstölleen ottama työkyky- ja vapaa-ajan vakuutus yhteistyössä Mehiläisen ja Pohjolan kanssa tarjoaa laajalti turvaa ja terveydenhuollon palveluja myös tapaturmien ja sairauksien varalta.
Henkilöstön hyvinvointia tuetaan muun muassa kulttuuri- ja liikuntaeduilla ja toimistolla tarjolla olevilla välipalahedelmillä ja taukojumppavälineillä. Koko henkilöstön virkistysjuhlia järjestetään kaksi kertaa vuodessa.

Future Workplaces on sertifikaatti, joka ansaitaan, kun työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. Future Workplaces kertoo työpaikkojen edelläkävijöistä.
www.futureworkplaces.fi

Prescott Oy on myös vastuullinen työpaikka-yhteisön jäsen ja olemme sitoutuneita edistämään vastuullisen työpaikan periaatteita.
www.tyopaikat.oikotie.fi/vastuullisen-tyopaikan-periaatteet

Jos kiinnostuit Prescottista työnantajana ja haluaisit olla osana kasvutarinaamme, voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@prescott.fi.