Prescott – ja elämä maistuu

Prescott Oy on yksi Suomen johtavia vähittäiskaupan jakelijoita. Erityisosaamisaluettamme on merkkielintarvikkeiden maahantuonti ja markkinointi, minkä lisäksi kehitämme omia tuotemerkkejämme. Tiimimme koostuu noin 20 kaupan alan ammattilaisesta, joiden intohimona on tuottaa uusia makuelämyksiä suomalaisille kuluttajille, kehittää asiakkaidemme kokonaismyyntiä ja olla paras kumppani päämiehillemme.

Toimintamme yksi peruspilareista on tiedolla johtaminen, mikä yhdistettynä monipuoliseen kokemukseen vähittäiskaupan markkinadynamiikasta on luonut useita menestyksekkäitä lanseerauksia, mitkä ovat tuottaneet merkittävää kasvua kokonaismarkkinaan ja sitä kautta lisäarvoa asiakkaillemme.

Prescott on täydenpalvelun jakelija. Palvelumme lähtee markkinapotentiaalin arvioinnista lanseeraus- ja markkinointisuunnitelmaan sekä toteutukseen. Meillä on valmiit ja hyvät suhteet lähes kaikkiin Suomen vähittäiskaupan toimijoihin, minkä lisäksi koko Suomen kattava oma myyntikenttämme vie toteutukset myymälätasolle. Käytössämme on myös tarvittaessa menekinedistyksen ammattilaiset erilaisten myymäläaktiviteettien ja hyllytystarpeiden toteutuksissa.

Toimitusketjunhallintamme prosessit tuottavat luotettavaa ennustetta ja kotiuttaa tuotteet ympäri maailmaa tarvittaessa lämpötilakontrolloidusti. Varastointiratkaisumme olemme ulkoistaneet Suomen johtaville kumppaneille, ja toimintamme kattaa teollisten elintarvikkeiden lisäksi sekä viileä- että pakastetuotteet.

Prescott on vastuullinen yritys. Tiedostamme oman asemamme ja vastuumme ruoan jakeluketjussa ja teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että kuormituksemme ympäristöä kohtaan alenee. Edellytämme tätä myös kumppaneiltamme.

Eettiset toimintaohjeemme löydät tästä.