HoReCa

Italialaiset HoReCa-laatutuotteet

Arvostatko sinäkin laatua? Niin mekin. Sen takia valikoimistamme löytyvätkin vain parhaat tuotteet HoReCa-alan ammattilaisille!

Rummo

Rummo-pasta on maailmankuulu huippuluokan ominaisuuksistaan. Erityisen hyvin pasta sopii nimenomaan ravintolapuolelle. Rummo on valmistettu 100-prosenttisesta laadukkaasta durum-vehnästä ja lähdevedestä. Keitettäessä Rummo säilyttää al dente -purutuntuman. Pasta myös säilyy mainiosti myös seuraavaan päivään: väri, maku, koostumus ja irtonaisuus ovat sen ehdottomia valtteja. Rummon proteiinipitoisuus on 14,5%, joten se on hyvin täyttävä. Rummo on maailman ainoa pasta, joka on saavuttanut italialaisen kokkiliiton, Federazione Italiana Cuochin, laatumerkinnän.

HoReCa-puolelle Rummoa myydään isoissa kolmen kilon pakkauksissa. Lisäksi valikoimistamme löytyy paljon kiitosta saaneet gluteenittomat pastat sekä luomu-täysjyväpastat pienemmissä 500 g pakkauksissa. Lue lisää»

Coppola

Coppolan ihanat italialaiset tomaatti- ja palkokasvisäilykkeet ovat pienen Coppolan perheyrityksen rakkaudella valmistamia. Polpa-tomaattimurska on voittanut lukuisia makutestejä ja saanut kiitosta erityisesti siitä, että sen tomaatit on säilötty 24 tunnin sisällä keräämisestä – ja sen kyllä maistaa! Koska säilykkeisiin käytetään vain 100-prosenttisen kypsiä tomaatteja, jotka säilötään ainoastaan satokaudella, on maku myös hieman perinteistä makeampi. Katso makutestitulokset»

Coppolan tomaatti- ja palkokasvisäilykkeet myydään 2,5 kilon pakkauksissa. Tomaattisäilykkeistä saatavilla on Polpa-tomaattimurska, Passata paseerattu tomaatti, Pelati kuorittu luumutomaatti ja Pomodoniri-kirsikkatomaatti. Palkokasveista säilykkeinä on saatavilla linssit, voipavut, cannellinit, borlottipavut sekä kikherneet.

Sorini

Kahvi ja pieni makea? Sorinin laatusuklaat ovat omiaan kahvin kaveriksi pienenä makeana tarjottavana. Maku on ihanan täyteläinen ja ulkomuoto suorastaan ylellinen. Lisäksi valikoimistamme löytyvät mm. juhlatilaisuuksiin sopivat irtosydänkonvehdit sekä monet muut laatusuklaat ja -makeiset.

HoReCa-asioissa ota yhteyttä:

HoReCa-myynti
puh. 020 734 1200
info(at)prescott.fi

Italialaista premium-laatua lautasille!

Andrew Smith on tyytyväinen Rummo-pastojen ja Coppolan tomaatti- ja palkokasvisäilykkeiden käyttäjä.
Andrew on kokannut tiensä läpi monien Euroopan maiden ja nyt Suomeen asetuttuaan työskentelee Bistro Popot Lahdessa Head Chefinä.

Andrew mainitsee Coppolan tomaattipohjaisten tuotteiden tehneen häneen vaikutuksen makunsa puolesta.
Niiden avulla laadukas ruokaelämys on helppo saavuttaa. Rummon ansiosta suomalaiset taas pääsevät nauttimaan aitoa ja alkuperäistä italialaista pastaa. Rummon parhaina ominaisuuksina hän mainitsee purutuntuman, joka säilyy erinomaisesti al dentenä jopa hieman ylikeitettynä. Rummon kohdalla pasta on pääosassa annoksissa, ja kastike tulee vasta hyvänä kakkosena!

Molemmat tuotteet sopivat Bistro Popotiin erinomaisesti – laadukkuus ja elämyksellisyys kohtaavat niin tuotteissa kuin ravintolassakin. Andrew suosittelee lämpimästi testaamaan sekä Coppolan että Rummon tuotteita:
”Näiden tuotteiden ja sopivan tietämyksen avulla pääsee jo pitkälle!”