Tarina

Prescottin tarina

Prescott on vuonna 2005 perustettu elintarvikkeiden ja makeisten maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisille herkullisia ja mieleenpainuvia makuelämyksiä innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteidemme kautta. Tuotteitamme myydään läpi Suomen vähittäiskaupoissa, keskusliikkeissä ja tukkureilla.

Valikoimastamme löytyy suussasulavia suklaita, sesonkituotteita ja makeisia kaikenikäisille ja moneen eri makuun. Tarjolla on myös sokerittomia vaihtoehtoja, ja useisiin ruokavalioihin sopivia erikoismakeisia, kuten gluteenittomia ja laktoosittomia makeisia. Lue lisää makeisistamme»

Italialaiset Rummot ovat maailmankuuluja, huippukokkienkin arvostamia premium-pastoja. Niin ikään italialaisen Coppolan perheyrityksen valikoimista tuomme tomaatti- ja palkokasvisäilykkeitä. Street Kitchen -tuotteet puolestaan tulevat Aasiasta – niiden avulla kotikokki pääsee maistelemaan aitoja katuruokia 20 minuutissa. Indiana Jerky -kuivalihat ovat erityisesti retkeilijöiden ja luonnossa liikkujien arvostamia vähärasvaisia proteiinipommeja helposti säilyvässä muodossa.

Tehotiimimme koostuu yhdeksästä huippuluokan ammattilaisesta, minkä lisäksi myyntikentällä työskentelee toiset yhdeksän asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista.
Olemme täällä sinua varten – ota yhteyttä!

Vienti

Suomalaisten keskusliike-, tukku, ja vähittäiskauppa-asiakkaidemme ohella palvelemme vientiasiakkaita Pohjoismaissa ja Baltian alueella.
Laadukkaat tuotteet ja erinomaiset suhteet tavarantoimittajiimme mahdollistavat viennin lisäkasvuun panostamisen valituilla markkina-alueilla lähitulevaisuudessa.

Ota yhteyttä vientiin liittyen:

Timo Soini
puh. 020 7341 202
email: timo.soini (at) prescott.fi

Asiakaslupauksemme

1. Laadukkaat tuotteet
Valitsemme päämiehemme tarkasti ja varmistamme, että tuotteet ovat aina huippulaatuisia.

2. Uutta ja yllätyksellistä
Haluamme yllättää asiakkaamme ja tuomme markkinoille jatkuvasti herkullisia ja jännittäviä uutuuksia.

3. Nopeat toimitukset
Toimitamme tilaukset asiakkaalle nopeasti ja varmasti tehokkaasta logistiikkakeskuksestamme.