Rummo

 

 

Rummo pastat

Italialaisen Rummo-pastan juuret ulottuvat vuoteen 1846, jolloin Antonio Rummo perusti myllyn Beneventon maakuntaan. Rummon korkealaatuiset raaka-aineet, durumvehnä ja lähdevesi, sekä huippuunsa viritetty valmistusprosessi takaavat pastan valmistuksen helppouden ja vaivattomuuden niin koti- kuin suurkeittiössäkin. Rummo on aina al dente, sillä se on kiinteä, hyvin keittämistä kestävä ja muotonsa jopa seuraavaan päivään säilyttävä pasta. Rummon proteiinipitoisuus on markkinoiden korkein: 14,5 %. Lisäksi Rummo on ainoana pastana maailmassa saanut italialaisen kokkiliiton, Federazione Italiana Cuochin, laatumerkinnän.

Rummon gluteenittomat tuotteet

Rummolla on myös gluteenittomia pastoja, jotka ovat saaneet käyttäjiltään paljon kiitosta mm. siitä, että niiden koostumus säilyy hyvin keitettäessä. Pääraaka-aineina on riisi- ja maissijauhot. Rummon valikoimissa on lisäksi kaksi gluteenitonta pastakastiketta.

 

 

Syksyn 2017 uutuudet – täysjyvä-luomupastat!

Syksyllä 2017 Rummolta tuli kaksi uutuustuotetta, täysjyväiset ja luomutuotetut spagetti ja fusilli. Taattua Rummo-laatua nekin, tottakai!