Coppola

 

Coppolan tomaatti- ja palkokasvisäilykkeet

Coppola on italialainen korkealaatuisten tomaatti- ja palkokasvisäilykkeiden valmistaja. Tuotteissa käytetään mahdollisimman vähän, tai ei lainkaan, suolaa. Säilöntäaineena on askorbiinihappo eli C-vitamiini.

100% italialaiset raaka-aineet kasvavat Etelä-Italiassa ja ne poimitaan vain kypsinä, satokauden lopussa. Tuotteet lajitellaan käsin ja pakataan 24 tunnin kuluessa poiminnasta.

Luonnollisesti lycopeenirikkaat tomaattisäilykkeet ovat myös erinomainen A- ja C -vitamiinien sekä potassiumin lähde. Palkokasvit ovat tärkeä ravinnonlähde ja yksi maailman vanhimmista viljelykasveista. Palkokasveissa on runsaasti porteiinia, ravintokuituja ja hiilihydraatteja. Ne ovat Välimeren ruokavalion kulmakivi ja olennainen osa italialaista keittiötä. Niitä käytetään keittoihin, patoihin ja salaatteja tai nautitaan aterian lisukkeena. Palkokasvit on keitetty ja pakattu veteen ilman lisättyä suolaa.

Coppolan Polpa-tomaattimurska on makutestivoittaja

Coppolan Polpa-tomaattimurska on maussa ylivoimainen. Siksi uskalsimme järjestää makutestin, johon on osallistunut lukuisia keittiöammattilaisia ja kuluttajia. Coppolan Polpa on voittanut kaikki testit ylivoimaisin arvosanoin.
Lue lisää »

Coppola Polpa makutakuu

Prescott Oy myöntää Coppolan Polpa-tomaattimurskalle 100%:n makutakuun. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin.

Jos haluat palauttaa tuotteen, lähetä meille ostokuitti ja selvitys, mikset ollut tyytyväinen tuotteeseen. Liitä mukaan yhteystietosi, ja tilinumero, johon ostohinta palautetaan.

Lähetä palautus osoitteeseen:

Prescott Oy
ASIAKASPALAUTUS
Hennalankatu 257, Rakennus 46
15700 Lahti

Makutakuuseen sisältyy 1 tuote. Makutakuu on voimassa 31.12.2019. Lisätietoja makutakuusta saat tarvittaessa osoitteesta info@prescott.fi.