08/2017: Uutuustuote Suomen markkinoille – Street Kitchen -katumausteseokset

Uutuustuote Suomen markkinoille – Street Kitchen -katumausteseokset

Julkaisuvapaa heti

Prescott Oy on lanseerannut Suomen markkinoille uudet aasialaiset Street Kitchen -katumausteseokset. Uusi tuoteperhe on ajankohtainen, sillä kuluttajia kiinnostavat nyt uudet maut, ruoanlaiton helppous sekä itse tekeminen. Katuruoka on ollut jo pitkään kasvava trendi, ja kiinnostus tuotetta kohtaan on ollut lupaavaa.

- Etsimme maailmalta jatkuvasti uusia mielenkiintoisia tuotteita. Street Kitchen kiinnitti huomiomme välittömästi, sillä tuote sopii helpon valmistustapansa, kiinnostavien makujensa ja luonnollisuutensa ansiosta mainiosti Suomen markkinoille. Maut paketteihin on haettu aidoista katukeittiöistä, joten ne ovat taatusti autenttisia. Lanseeraamme tuotteet ensimmäisenä Euroopassa, kertoo Prescott Oy:n toimitusjohtaja Timo Soini.

Mausteseospakkaukset koostuvat kolmesta pussista. Ensimmäinen niistä sisältää marinadin kanalle. Seuraavassa paketissa on makuvalinnan mukainen mausteseos. Kolmas paketti sisältää kastikkeen, jossa voi hyvinkin olla kymmeniä aasialaisia mausteita. Street Kitchen -paketin lisäksi valmistus vaatii lihaa ja/tai kasviksia. Valmis kokonaisuus hurmaa sekä tuoksullaan että maullaan. Lisukkeeksi sopii riisi.

- Ensimmäisinä makuvariaatioina toimme Suomeen japanilaisen Teriyaki Chickenin, pohjois-intialaisen Butter Chickenin sekä thaimaalaisen Red Curryn. Makuvaihtoehtoja löytyy runsaasti lisää, ja odotammekin lanseeraavamme seuraavat maut pian, sanoo Soini.

Street Kitchen -tuotteet ovat luonnollisista raaka-aineista valmistettu. Ainekset tulevat Aasiasta, ja ne ovat tarkasti tutkittuja laatutuotteita. Annosten valmistaminen kestää noin 20 minuuttia ja paketista tulee 3-4 annosta.

Lisätietoja:

Prescott Oy
Timo Soini
timo.soini(at)prescott.fi
puh. 020 734 1202

Kuva- ja materiaalitiedustelut:

Prescott Oy
Hanna Lauronen
hanna.lauronen(at)prescott.fi
puh. 020 734 1215

www.katuruokaa.fi

Prescott Oy on vuonna 2005 perustettu makeisten ja elintarvikkeiden maahantuonti- ja markkinointiyhtiö, joka edustaa korkealaatuisia ja tunnettuja kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Rummo, Indiana Jerky, Sorini, Socado, Cachet, Belfine, Baronie, Duc d’O, Sarotti, Bonbon Buddies, Brain Blasterz, Prix ja Trolli. Yritys palvelee kotimaassa keskusliike-, tukku- ja vähittäiskauppa-asiakkaita sekä harjoittaa vientiä Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Viroon. Prescott Oy työllistää 13 henkilöä.  Yrityksen missio on tuottaa ihmisille mieleenpainuvia makuelämyksiä ja tuoda ripaus juhlaa arjen keskelle.