Lehdistölle

Lehdistötiedotteet

08/2017: Uutuustuote Suomen markkinoille – Street Kitchen -katumausteseokset

Prescott Oy on lanseerannut Suomen markkinoille uudet aasialaiset Street Kitchen -katumausteseokset. Uusi tuoteperhe on ajankohtainen, sillä kuluttajia kiinnostavat nyt uudet maut, ruoanlaiton helppous sekä itse tekeminen. Katuruoka on ollut jo pitkään kasvava trendi, ja kiinnostus tuotetta kohtaan on ollut lupaavaa.

08/2016: Rummo – palkittu pasta kestää keittämistä ja on aina al dente 2

Perinteikkäät italialaiset Rummo-pastat tuovat ruoanvalmistukseen laatua, helppoutta ja aitoa Välimeren makumaailmaa. Tätä pastaa et voi pilata – purutuntuma on aina al dente!

01/2016: de Bron -sokerittomat ja gluteenittomat makeiset

Kaikki terveellinen maistuu pahalta. Väärin! Prescott Oy:n maahantuomat de Bron -makeiset ovat sokerittomia ja jo ensi puraisu vakuuttaa maistajan laadusta ja mausta.

01/2016: Kaloriton stevia-suklaa - se sallittu nautinto!

Nyt myös suklaan syöminen on sallittu nautinto! Prescott Oy:n maahantuoman, belgialaisen Cavalier-suklaatehtaan tuotteiden valmistuksessa käytetään sokerin sijaan täysin kaloritonta Stevia-kasvista valmistettua makeutusainetta.

04/2015: Prix Laku-suklaa-salmiakkipallo

Skandinaviassa valloillaan oleva lakritsikuume leviää nyt myös Suomeen. Prescott Oy tuo markkinoille syntisen ihanan makeisen, jonka yllättävä makuyhdistelmä koukuttaa takuuvarmasti, eikä jätä ketään kylmäksi.

10/2014: Cachet alkuperämaasuklaalevyt

Suklaata arvioidaan samaan tapaan kuin viinejä. Yksi maistaa suupalassa häivähdyksen savua, toinen aavistuksen puuta. Suklaan makuun ja aromiin vaikuttavat erityisesti kaakaopavun lajike, kasvualue, suklaan kaakaopitoisuus ja valmistusmenetelmät.