Yritys

Prescott

Hyvällä maulla

Vuonna 2005 perustettu Prescott Oy on voimakkaassa kasvussa oleva maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa, josta käsin toimitamme korkealaatuisia makeisia suomalaisten saataville muun muassa Belgiasta, Italiasta, Hollannista, Ruotsista sekä Saksasta.

Valitsemme tarkkaan yhteistyökumppanimme, sillä haluamme tuottaa ihmisille mieleenpainuvia makuelämyksiä ja tuoda samalla ripauksen juhlaa arjen keskelle. Edustamme useita laadustaan tunnettuja kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Sorinia, Belfinea, Duc d’Oia, Bonbon Buddiesia ja Trollia.

Valikoimastamme löytyy suussasulavia suklaita, kausituotteita ja makeisia kaikenikäisille ja moneen eri makuun. Tarjolla on myös sokerittomia vaihtoehtoja, Stevialla makeutettuja suklaita ja luomumakeisia.

Palvelemme keskusliike-, tukku- ja vähittäiskauppa-asiakkaitamme koko Suomen alueella. Lisäksi harjoitamme vientiä tällä hetkellä Ruotsiin, Tanskaan ja Viroon skandinaavisten edustusten myötä. Tällä hetkellä toimimme 13 henkilön voimin. 


Vienti

Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella. Lisäksi tuotteitamme viedään Pohjoismaihin sekä Baltiaan. Lue lisää »

Keitä me olemme

Me Prescotilla haluamme tarjota asiakkaillemme uusia elämyksiä arjen pieniin hetkiin sekä persoonallisia lahjaideoita erilaisiin juhlatilanteisiin. Haluamme olla myös edelläkävijöitä ja tarjota jokaiseen sesonkiin jotain uutta ja yllätyksellistä. Lue lisää »