Tuotemerkit

Tuotevalikoimamme laadukkaat tuotteet ilahduttavat arkea ja kruunaavat juhlan. Edustamme useita kansainvälisiä tuotemerkkejä; yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Sorini, Belfine, Duc d'O ja Trolli. Kattavan valikoimamme makeiset tuotamme Suomeen mm. Belgiasta, Hollannista, Italiasta, Saksasta ja Ruotsista.

Passage Foods / Street Kitchen

Street Kitchen -mausteseokset tuovat aidot katukeittiöiden maut suomalaiskeittiöihin. Paketit sisältävät vahvoja aasialaisia makuja, joiden avulla sinustakin kuoriutuu huippukokki! Annokset valmistuvat 20 minuutissa. Valmiista annoksesta riittää 3-4 henkilölle. Ei keinotekoisia lisäaineita – vain aitoja makuja kulinaristisia elämyksiä arvostaville!

Red Thai Curry
Thaimaa. Väreilevän kuumia päiviä ja vauhdikkaita iltoja. Skoottereiden tanssia värikkäiden taksien lomassa. Ihmisvilinää ja mausteisia tuoksuja. Täältä on kotoisin Red Thai Curry, tarjoiltuna isosta kulhosta riisin kanssa. Perinteiset thaimausteet sopivat täydellisesti yhteen punaisen chilin ja kookosmaidon kanssa. Lisäksi tarvitset kanaa, kasviksia ja riisiä! Kun haluat maistaa palan Thaimaata, kokeile tätä autenttista mausteseosta.

Japanese Teriyaki Chicken
Japanilainen minimalismi näkyy myös tässä taidokkaasti rakennetussa mausteseoksessa. Aitojen katukeittiömakujen valmistaminen vaatii sekä taitoa että tietoa, mutta palkitsee yksinkertaisen eleganttina ja uniikkina makuyhdistelmänä. Jotta sinä pääsisit nauttimaan aidosta Teriyakista helpommalla, olemme keränneet japanilaisen keittiön salaisuuden yhteen pakettiin. Täydennä kokonaisuutta tuoreilla aineksilla sekä aromikkaalla riisillä ja tarjoile kauniista, pienistä kulhoista ja astioista!

North Indian Butter Chicken
Auringon laskiessa Intiassa katujen vilinästä erottuvat erilaiset myyntikojut, joissa myydään toinen toistaan houkuttelevampia
ruoka-annoksia. Yksi suosituimmista on kermainen, tomaattipohjainen currykastike silkkisellä rakenteella, Butter Chicken. Mausteissa maistuvat mm. aito valkosipuli ja inkivääri, ja kokonaisuus tarjoillaan basmatiriisin kera. Tästä huolellisesti valitusta reseptistä tulee varmasti suosikkisi!

Coppola

Coppola on italialainen korkealaatuisten tomaatti- ja palkokasvisäilykkeiden valmistaja. Tuotteissa käytetään mahdollisimman vähän, tai ei lainkaan, suolaa. Säilöntäaineena on askorbiinihappo eli C-vitamiini.

100% italialaiset raaka-aineet kasvavat Etelä-Italiassa ja ne poimitaan vain kypsinä, satokauden lopussa. Tuotteet lajitellaan käsin ja pakataan 24 tunnin kuluessa poiminnasta.

Luonnollisesti lycopeenirikkaat tomaattisäilykkeet ovat myös erinomainen A ja C -vitamiinien sekä potassiumin lähde. Palkokasvit ovat tärkeä ravinnonlähde ja yksi maailman vanhimmista viljelykasveista. Palkokasveissa on runsaasti porteiinia, ravintokuituja ja hiilihydraatteja. Ne ovat välimeren ruokavalion kulmakivi ja olennainen osa  italialaista keittiötä. Niitä käytetään keittoihin, patoihin ja salaatteja tai nautitaan aterian lisukkeena. Palkokasvit on keitetty ja pakattu veteen ilman lisättyä suolaa.

Coppolan tomaatti- ja palkokasvisäilykkeet ovat kosher- ja halalsertifioituja.

Coppolan Polpa-tomaattimurska on makutestivoittaja

Coppolan Polpa-tomaattimurska on maussa ylivoimainen. Siksi uskalsimme järjestää makutestin, johon on osallistunut lukuisia keittiöammattilaisia ja kuluttajia. Coppolan Polpa on voittanut kaikki testit ylivoimaisin arvosanoin. Lue lisää »

Coppola Polpa makutakuun ohjeet

Prescott Oy myöntää Coppolan Polpa-tomaattimurskalle 100%:n makutakuun. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin.

Jos haluat palauttaa tuotteen, lähetä meille ostokuitti ja selvitys, mikset ollut tyytyväinen tuotteeseen. Liitä mukaan yhteystietosi, ja tilinumero, johon ostohinta palautetaan.

Lähetä palautus osoitteeseen:

Prescott Oy
ASIAKASPALAUTUS
Hennalankatu 257, Rakennus 46
15700 Lahti

Makutakuuseen sisältyy 1 tuote. Makutakuu on voimassa 31.7.2018. Lisätietoja makutakuusta saat tarvittaessa osoitteesta info@prescott.fi.

Sorini

Sorini

Perinteikäs italialainen Sorini valmistaa korkealaatuisia suklaatuotteita, jotka myydään kauniissa peltirasioissa, hauskoissa pulloissa ja sydämenmuotoisissa rasioissa. Näyttävästä valikoimasta löytyy suklaakolikoita- ja sydämiä, marmeladimakeisia sekä herkullisia konvehteja lukuisilla eri täytteillä, esimerkkeinä tummasuklaa, valko/maitosuklaa, nougatmuro ja amaretto.

Belfine

Belfinen yksityiskohtia myöten viimeistellyt tikkarit ja hahmot on valmistettu korkealaatuisesta belgialaisesta suklaasta ja jokainen niistä on tehtaan oman suunnitteluosaston nimikoitu luomus. Nämä suklaat ovat mainioita lahjaideoita sekä lapsille että varttuneemmillekin; Belfinen yksilöllisiä tuotteita voi hyödyntää myös kattauksessa juhlistamaan pääsiäis- tai joulupöytää.

Duc d'O

Duc d'O perustettiin Belgiassa vuonna 1983, ja sen laadukkaat tuotteet ovat tunnettuja ja arvostettuja jo 60 maassa. Duc d'O:n suklaiden valmistukseen valitaan vain parhaimmat ainesosat ja tehdas valmistaa kaikki täytteet itse. Kiehtova valikoima on runsas ja sisältää muun muassa hienostuneita erimuotoisia suklaita sekä likööri- ja minikonvehteja täytteinä tryffeli, nougat, pistaasi ja vanilja.

Trolli

Trolli on saksalainen tuotemerkki, jonka mittava valikoima sisältää herkullisia ja nuorten keskuudessa suosittuja irtokarkkeja ja vaahtomakeisia. Trollin tuotteita ovat esimerkiksi Miniburger-, Juustokakku- ja Happy Mouse- karkit. Makeisia on tarjolla sekä pusseissa, muovipurkeissa ja näyttävissä kokoonpanoissa

Bonbon Buddies

Bonbon Buddies on erikoistunut lisenssi-tuotemerkkimakeisiin. Bonbon Buddies tutkii innovatiivisesti trendejä ja hakee jatkuvasti uusia, kiinnostavia hahmoja palvellakseen mahdollisimman hyvin kuluttajia. Bonbon Buddiesilla on kiehtova uusi valikoima joka jouluksi, pääsiäiseksi ja ympäri vuoden valikoimaksi. Bonbon Buddiesin valikoimaan sisältyy makeisleluja: esimerkiksi makeisyllätysmunia, dippitikkareita, purukumirullia ja yllätyspusseja.

Cavalier

Belgialainen yhtiö Cavalier on vuodesta 1996 lähtien kehittänyt ja valmistanut suklaatuotteita, joihin ei ole lisätty sokeria.   Cavalierin päämääränä on tarjota terveellisiä tuotteita, joissa on erinomainen maku. Heidän laajaan valikoimaansa sisältyy suklaisia patukoita, levyjä, konvehteja ja keksejä sekä vähärasvainen tuoteperhe. Yhtiö pyrkii yhdistämään toiminnassaan korkealaatuiset tuotteet, terveysnäkökohdat sekä sosiaalisesti vastuullisen yrittäjyyden periaatteet.

Rummo

Italialaisen Rummo-pastan juuret ulottuvat vuoteen 1846, jolloin Antonio Rummo perusti myllyn Beneventon maakuntaan. Rummon korkealaatuiset raaka-aineet, durumvehnä ja lähdevesi, sekä huippuunsa viritetty valmistusprosessi takaavat pastan valmistuksen helppouden ja vaivattomuuden niin koti- kuin suurkeittiössäkin. Rummo on aina al dente, sillä se on kiinteä, hyvin keittämistä kestävä ja muotonsa jopa seuraavaan päivään säilyttävä pasta. Rummon proteiinipitoisuus on markkinoiden korkein: 14,5 %. Lisäksi Rummo on ainoana pastana maailmassa saanut italialaisen kokkiliiton, Federazione Italiana Cuochin, laatumerkinnän

Indiana Jerky

Lihan kuivattaminen on yksi vanhimmista ruoan pitkäaikaisen säilömisen muodoista. Amerikan intiaanit hioivat metodin huippuunsa kuivattamalla lihan auringossa, jolloin liha säilytti energiamääränsä ja oli kevyt kantaa mukana.  Indiana Jerky –kuivaliha on tuhti paketti energiaa helposti mukana kulkevassa muodossa. Se sopii hyvin liikkujille, urheilijoille ja muille terveellistä ruokavaliota noudattaville.  Indiana Jerky on vähärasvainen vaihtoehto (1 g rasvaa 25 g lihaa kohden) korkea proteiinipitoisuus 53 % lisäksi se on gluteeniton, vähähiilihydraattinen eikä sisällä lisättyä glutamaattia.

De Bron

de Bronin Lifestyle Candy on hollantilainen alun perin sokeriton tuotesarja, josta löytyy nyt sokerittomien makeisten lisäksi myös gluteenittomia, laktoosittomia, maidottomia sekä liivatteettomia vaihtoehtoja. Tuotemerkki liputtaa hyvänmakuisen, maistuvan elämänmuodon puolesta. de Bron Lifestyle –makeiset tarjoavat vaihtoehtoja erilaisia ruokavalioita noudattaville, kuntoilijoille sekä painoaan tarkkaileville. Herkullisesta valikoimasta löytyy siis jokaiselle jotakin.

Prix

Prix tuo jännittäviä ja leikkisiä uutuuksia markkinoille tasaisin väliajoin. Prixin tarkoituksena on yllättää ihmiset ja tarjota erilaisia ratkaisuja makeannälkään.